Wood Concept aquaria

Laat u verleiden door de zovele mogelijkheden en opties in ons aanbod. Alles vervaardigd in eigen beheer. Aqualife biedt een groot assortiment aan van kwalitatief en duurzaam materiaal. Onze aquaria worden vervaardigd door vakkundige specialisten en gebouwd volgens normen. Aqualife innoveert en streeft naar de nieuwste technologie om de onderwaterwereld tot leven te brengen. Dankzij ons uitgebreid machinepark is het mogelijk om al uw wensen te verwezenlijken. De basis van uw Aqualife aquarium begint bij een volglas aquarium. Bij een volglas aquarium wordt het aquarium geleverd zonder afwerkingen. We kunnen verschillende toepassingen in het aquarium aanbrengen zoals: Het gebruik van extra helder glas, ruiten tinten, boringen in het glas, overloop, droogvak en de nodige versterkingen etc…
Een belangrijke rol voor het samenstellen van het aquarium begint of start bij welke de keuze het biotoop gaat worden...
 

LAMINAAT AFWERKING

De gekende meubels in de aquaria industrie. Zéér hoogstaande afwerking en in diverse kleuren verkrijgbaar. Prijs kwaliteit een heel degelijke afwerking. Alle kopse zijdes worden afgekant met 1 mm ABS kantenband. 

 

MARINE CONFORM (ZEEWATER BESTENDIG PLAATMATERIAAL)

Bij Aqualife worden we elke dag op de proef gesteld om duurzame meubels te bouwen met een lange levensduur. Water, condens en warmte zijn meestal de boosdoeners bij aquarium meubels. Dankzij innovatieve ideeën bieden we bij Aqualife voor alles een oplossing.

 

MDF AFWERKING
In MDF afwerking kunnen we een moderne afwerking aanbieden, mogelijkheid deuren met infrezingen. Gelakte afwerking zal er voor zorgen dat het materiaal mooi homogeen ingesloten wordt zodat het ook water bestendig is. Enorm veel kleur mogelijkheden en deurmotieven in het assortiment.

LANDELIJKE AFWERKING

Op aanvraag doen we ook klassieke/ landelijke afwerkingen, informeer naar de mogelijkheden.

 

AQUALIFE N.V.

 

We zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het bouwen van Exclusieve en duurzame maatwerk aquaria, meubels en filtersystemen.  Al onze troeven kan u hier terugvinden. Wist u dat we nu ook over een online prijs configuratie beschikken zodat u zelf de prijs kan berekenen? We willen je zeker eens uitnodigen in onze showroom om alle wensen te bespreken! U bent op afspraak van harte welkom. Bekijk alvast onze nieuwe bedrijfsfilm. Opgelet: in onze winkel verkopen we geen levende have. 

Zomer vakantie

Ons jaarlijks verlof begint op 13/07 en we vangen terug aan op 3/08. De webshop orders blijven doorlopen maar kunnen enkele dagen vertraging hebben. Telefonisch zijn we niet bereikbaar maar wel via e-mail. Klik hier voor contact.

Openingsuren:

 

MAANDAG: 08.00h - 17.00h

DINSDAG: 08.00h - 17.00h

WOENSDAG: 08.00h - 17.00h

DONDERDAG: 08.00h - 17.00h

VRIJDAG: 08.00h - 16.00h

ZATERDAG: ENKEL OP AFSPRAAK

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

EUROPALAAN 9 

3900 OVERPELT

BELGIUM

Tel. 011/64.79.86

Fax. 011/66.38.15

E-MAIL: raf@aqualife-aquarium.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon