top of page

Decorpaneel afwerking aquarium + meubel

Laat u verleiden door de zovele mogelijkheden en opties in ons aanbod. Alles vervaardigd in eigen beheer. Aqualife biedt een groot assortiment aan van kwalitatief en duurzaam materiaal. Onze aquaria worden vervaardigd door vakkundige specialisten en gebouwd volgens normen. Aqualife innoveert en streeft naar de nieuwste technologie om de onderwaterwereld tot leven te brengen. Dankzij ons uitgebreid machinepark is het mogelijk om al uw wensen te verwezenlijken. De basis van uw Aqualife aquarium begint bij een volglas aquarium. Bij een volglas aquarium wordt het aquarium geleverd zonder afwerkingen. We kunnen verschillende toepassingen in het aquarium aanbrengen zoals: Het gebruik van extra helder glas, ruiten tinten, boringen in het glas, overloop, droogvak en de nodige versterkingen etc…
Een belangrijke rol voor het samenstellen van het aquarium begint of start bij welke de keuze het biotoop gaat worden...

>> Maak online een prijsberekening

DECORPANEEL AFWERKING

De gekende meubels in de aquaria industrie. Zéér hoogstaande afwerking en in diverse kleuren verkrijgbaar. Prijs kwaliteit een heel degelijke afwerking. Alle kopse zijdes worden afgekant met 1 mm ABS kantenband. 

 

MARINE CONFORM (ZEEWATER BESTENDIG PLAATMATERIAAL)

Bij Aqualife worden we elke dag op de proef gesteld om duurzame meubels te bouwen met een lange levensduur. Water, condens en warmte zijn meestal de boosdoeners bij aquarium meubels. Dankzij innovatieve ideeën bieden we bij Aqualife voor alles een oplossing.

 

MDF AFWERKING
In MDF afwerking kunnen we een moderne afwerking aanbieden, mogelijkheid deuren met infrezingen. Gelakte afwerking zal er voor zorgen dat het materiaal mooi homogeen ingesloten wordt zodat het ook water bestendig is. Enorm veel kleur mogelijkheden en deurmotieven in het assortiment.

LANDELIJKE AFWERKING

Op aanvraag doen we ook klassieke/ landelijke afwerkingen, informeer naar de mogelijkheden.

bottom of page