top of page

Over ons

Aqualife Aquarium is sinds 1991 actief op het gebied van aquariumbouw. Door de jaren heen is ons bedrijf een gevestigde waarde geworden in deze mooie hobby. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van zoet– en zeeaquaria, kleine maar ook grote projecten. Dankzij het uitgebreid machinepark en onze vakkundige specialisten realiseren wij uw droomaquarium op maat volledig in eigen beheer.


Steeds merken we dat onze klanten het aquarium in de huiselijke sfeer integreren, woonkamer, keuken, kantoorruimte, ontvangstruimte, noem maar op... Onze hoogstaande en duurzame afwerking mag zeker gezien worden. Een aquarium brengt mensen bij elkaar en bovendien kom je er ook mee tot rust. Een stukje paradijs in huis!


Ons nieuwe fabriek in Pelt (BE) beschikt over een bedrijfsruimte van ca. 2000 vierkante meter dat is onderverdeeld in de showroom, glas afdeling, constructie ruimte en meubelmakerij. Samen met u doorlopen we het volledige productie proces en technische details van uw project.

Aqualife legt de nadruk op duurzame en hoogstaande materialen waarvan u jaren van zal genieten aan een betaalbare prijs. Tijdens uw bezoek kunnen we ook een 3D visualisatie ontwerpen zodat u en wij direct een duidelijk beeld hebben van het eindresultaat.

IMG-20210307-WA0017.jpg
IMG-20210307-WA0019.jpg
20201013_120534.jpg

AQUALIFE 100% GREEN ENERGY

Ons fabriek is zelf elektriciteit voorzienend dankzij het groene dak met honderden zonnenpanelen Op deze manier zetten wij een duurzame en energie besparende stap richting de toekomst.

 

Jaarlijks worden in ons fabriek ca. 2000 aquaria gebouwd die we voornamelijk leveren in de België, Nederland. Duitsland en Frankrijk beginnen ook in aantocht te komen. Steeds kiezen meer en meer van onze klanten voor duurzamere constructie en afwerkingsmaterialen.


Bij Aqualife streven we ook naar een degelijk verwerkingsproces, innovatieve technieken en onderhoudsvriendelijke oplossingen. Dat zorgt ervoor dat al onze aquaria, meubels en filtersystemen met dezelfde kwaliteit– en veiligheidsnormen ons fabriek verlaten.
U bent van harte welkom in ons bedrijf!

AMPHICULLA LINE.png

KIJK BINNEN IN ONS BEDRIJF

AQUALIFE. Marktleider op het gebied van aquariumbouw in EUROPA!

bottom of page