Waarom kiezen voor een Aqualife aquarium?

Al méér dan + 1000 tevreden klanten!

Klik op een afbeelding voor meer uitleg.

Duurzaamheid & kwaliteit
Bij Aqualife kiest u op de eerste plaats voor duurzaamheid & kwaliteit. Wij garanderen u een product tot in de puntjes afgewerkt. 30 jaar vakmanschap is de stempel op onze merknaam.
Puur vakmanschap
Bij Aqualife kiest u voor jarenlange ervaring in aquarium gecombineerd met een correcte prijsverhouding!
Uitgebreid kleurenassortiment
Kom uw toekomstige afwerking bekijken in het atelier. U kiest de afwerking op grote schaal, zodat u een duidelijk beeld heeft hoe het er uit ziet als het afgewerkt is!
Glasheldere beloftes
Niet enkel bieden wij duurzaam en transparant materiaal. Wij garanderen ook glasheldere beloftes, de prijs die u krijgt op de offerte is de prijs op factuur!
Levering & Installatie
De levering en installatie gebeurt ook volledig in eigen beheer. Een team ervaren installateurs van Aqualife installeren het aquarium bij uw thuis volgens uw wensen.
Showroom 600 m²
In onze showroom kan u al onze mogelijkheden ontdekken op het gebied van maatwerk! De gepaste techniek stelt u ook met ons samen.
Aquariumbouw van A tot Z
In het atelier kunnen we u ook een rondleiding geven de welke verschillende stappen een maatwerk aquarium doorloopt. Dit geeft u een helder beeld van alle mogelijkheden. Wij worden door 25 bewerkingsmachines ondersteund.
Oog voor design
Wij denken met u mee.
RVS MATERIAAL
Unieke filtersystemen
Offerte binnen de 24h.
Offerte via mail binnen de 24h, op afspraak of bezoek aan onze showroom verkrijgt u de offerte direct (opgelet offerte binnen de 24h niet in vakantie periodes)
Service na verkoop
We garanderen u een perfecte service na verkoop.
Meer weergeven

AQUALIFE N.V.

 

We zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het bouwen van Exclusieve en duurzame maatwerk aquaria, meubels en filtersystemen.  Al onze troeven kan u hier terugvinden. Wist u dat we nu ook over een online prijs configuratie beschikken zodat u zelf de prijs kan berekenen? We willen je zeker eens uitnodigen in onze showroom om alle wensen te bespreken! U bent op afspraak van harte welkom. Bekijk alvast onze nieuwe bedrijfsfilm. Opgelet: in onze winkel verkopen we geen levende have. 

Openingsuren:

 

MAANDAG: 08.00h - 17.00h

DINSDAG: 08.00h - 17.00h

WOENSDAG: 08.00h - 17.00h

DONDERDAG: 08.00h - 17.00h

VRIJDAG: 08.00h - 16.00h

ZATERDAG: ENKEL OP AFSPRAAK

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

EUROPALAAN 9 

3900 OVERPELT

BELGIUM

Tel. 011/64.79.86

Fax. 011/66.38.15

E-MAIL: raf@aqualife-aquarium.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon