top of page

VERS ZEEWATER

Coral Reef Island
1.png
3.jpg

Een zeewater aquarium is een natuurlijk eco systeem en dient steeds stabiel te kunnen draaien, met Living Marine Water kunnen we u garanderen dat het aquarium voorzien is van alle basis waarden in het zeeaquarium. Het speciale aan het water is dat het natuurlijk verrijkt is met levende organismen zoals: bacteriën en plankton, beide versterken het immuunsysteem en de voedselcultuur voor koralen. Living Marine Water zorgt ook voor een dubbel zo snelle opstart van een zeeaquarium.

De bidons van 25 LITER zijn kant-en-klaar. Ze kunnen direct geledigd worden in het aquarium. We raden aan om de opstart en waterverversingen te doen met Living Marine Water voor constante stabiliteit.

Uit ervaring weten wij dat het vers zeewater het meest zuivere in zijn soort is, dat is een feit. Maar het is en blijft een natuurproduct. De waarden kunnen door bijvoorbeeld weersinvloeden verschillen per tank. Uiteraard beschikken wij over de benodigde toestemming en certificaten om legitiem met onze vrachtwagencombinatie het laaddock op te rijden om onze tank te vullen met het zeewater.

ZOUTGEHALTE 1.023-1.024 | CALCIUM 360-400 mg/l | MAGNESIUM 1150-1250 mg/l | KH 7,8-8,5 | PH 8

Dankzij ons afvulstation bij Aqualife kan u tanken in kleine maar ook grote hoeveelheden.

Het water kan rechtstreeks naar u geleverd worden per vrachtwagen of u kan beroep doen op onze webshop waar u vaten/jerrycans kan bestellen, zelf afvullen in onze showroom kan natuurlijk ook. Wij hebben een stockage van 30 000 liter zeewater dat continue in circulatie te houden zodat u kwalitatief zeewater kan tanken. U kan zich gewoon aanmelden in de showroom en wij helpen je graag verder. Ook hebben we osmose water dat u kan tanken.

UNIEK CONCEPT! GELEVERD BIJ U AAN HUIS: 1000 LITER VAT OF IN BIDONS VAN 25 LITER!

Dankzij ons natuurlijk zeewater dat voorzien is van miljoenen levende bacteriën en plankton bent u verzekerd van optimaal kwalitatief vers zeewater dat door ons geleverd wordt in jerrycans van 25 liter, u bepaald zelf de hoeveelheid dat u wenst te bestellen. U bent dus verzekerd van natuurlijk vers zeewater. Meer informatie >>

1.jpg
Ontwerp 20x19.jpg
bottom of page