Ontdek de mogelijkheden!

Een prachtig levendig aquarium naar JOUW eigen wensen, die is slechts één telefoontje van jou verwijderd! Maak snel een vrijblijvende afspraak en kom je ideeën opdoen in onze prachtig ingerichte showroom!

Een van de grootste redenen voor het kopen van dit type aquarium is vooral het esthetische aanzicht. Door het gebrek aan randen, krijg je een puur aquarium, een minimalistisch gevoel. Rimless aquaria zijn gemaakte van dikker glas vanwege de waterdruk. Bij standaard aquaria zoals (lege kuipen of aquaria met lichtkap) worden de voorruit en achterruit meestal verstevigd met lengte strippen en breedte strippen die zorgen dat het aquarium niet zal doorbuigen.

Bij rimless aquaria is het ook prachtig om Optiwhite glas te kiezen.

Tip zoetwater aquaria: transparante silicone.

Tip zeewater aquaria: zwarte silicone.

Hieronder lees/ leer je meer over de mogelijke opties.

1/2
 

AQUALIFE N.V.

 

We zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het bouwen van Exclusieve en duurzame maatwerk aquaria, meubels en filtersystemen.  Al onze troeven kan u hier terugvinden. Wist u dat we nu ook over een online prijs configuratie beschikken zodat u zelf de prijs kan berekenen? We willen je zeker eens uitnodigen in onze showroom om alle wensen te bespreken! U bent op afspraak van harte welkom. Bekijk alvast onze nieuwe bedrijfsfilm. Opgelet: in onze winkel verkopen we geen levende have. 

Openingsuren:

 

MAANDAG: 08.00h - 17.00h

DINSDAG: 08.00h - 17.00h

WOENSDAG: 08.00h - 17.00h

DONDERDAG: 08.00h - 17.00h

VRIJDAG: 08.00h - 16.00h

ZATERDAG: ENKEL OP AFSPRAAK

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

EUROPALAAN 9 

3900 OVERPELT

BELGIUM

Tel. 011/64.79.86

Fax. 011/66.38.15

E-MAIL: raf@aqualife-aquarium.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon