Wij verwelkomen zeewater expert Kevin in ons team!

Mijn naam is Kevin Van Beeck. Ik heb een hele grote passie voor de zeewaterhobby. Uit deze passie is tijdens het opstarten van mijn eerste zeewateraquarium, ook mijn YouTube kanaal geboren onder de naam ''K-reef Aquarium Hobby''.

Het kanaal ben ik gestart om mensen mee te laten kijken naar de reis die ik maak binnen deze prachtige hobby.

Toen het kanaal plots begon te groeien ben ik me ook meer gaan toeleggen om content te creëren waarmee ik andere ''beginnende'' hobbyisten kan helpen en informeren over deze uitgebreide tak van het aquarium houden. De zeewaterhobby wordt nog steeds bekeken als ''duur'' en ''moeilijk''. Ikzelf ben van mening dat het in deze moderne tijden zeker ook anders kan. Ondertussen is het kanaal al uitgegroeid tot meer dan 1600 abonnees!


Bekijk hier het kanaal en laat je alvast verleiden door de mooie zeewater hobby!

https://www.youtube.com/channel/UC6mAIHkoOO6aywqbdjTjg1g


Zeewater expertise en ondersteuning.

Sinds kort is Kevin actief bij Aqualife, hij staat je graag te woord voor het uitwerken en meedenken over jou droomaquarium op maat. Maar ook voor de opvolging van de geleverde systemen en installaties van zeewater aquaria bij uw thuis. Ook voor het onderhoud op maandbasis kunnen wij u als hobbyist of bedrijf hiermee assisteren. "Wat ooit begon als een droom ga ik nu waarmaken samen met Aqualife".


Wilt u graag een voorstel op maat wij voor u kunnen betekenen?

Klik hier om in contact te komen met onsBent u op zoek naar een zeewater systeem op maat ? Doe alvast een berekening via: https://aquariumconfigurator.be/
2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

AQUALIFE N.V.

 

We zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het bouwen van Exclusieve en duurzame maatwerk aquaria, meubels en filtersystemen.  Al onze troeven kan u hier terugvinden. Wist u dat we nu ook over een online prijs configuratie beschikken zodat u zelf de prijs kan berekenen? We willen je zeker eens uitnodigen in onze showroom om alle wensen te bespreken! U bent op afspraak van harte welkom. Bekijk alvast onze nieuwe bedrijfsfilm. Opgelet: in onze winkel verkopen we geen levende have. 

Openingsuren:

 

MAANDAG: 08.00h - 17.00h

DINSDAG: 08.00h - 17.00h

WOENSDAG: 08.00h - 17.00h

DONDERDAG: 08.00h - 17.00h

VRIJDAG: 08.00h - 16.00h

ZATERDAG: ENKEL OP AFSPRAAK

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

EUROPALAAN 9 

3900 OVERPELT

BELGIUM

Tel. 011/64.79.86

Fax. 011/66.38.15

E-MAIL: raf@aqualife-aquarium.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon