top of page

Wij verwelkomen zeewater expert Kevin in ons team!

Mijn naam is Kevin Van Beeck. Ik heb een hele grote passie voor de zeewaterhobby. Uit deze passie is tijdens het opstarten van mijn eerste zeewateraquarium, ook mijn YouTube kanaal geboren onder de naam ''K-reef Aquarium Hobby''.

Het kanaal ben ik gestart om mensen mee te laten kijken naar de reis die ik maak binnen deze prachtige hobby.

Toen het kanaal plots begon te groeien ben ik me ook meer gaan toeleggen om content te creëren waarmee ik andere ''beginnende'' hobbyisten kan helpen en informeren over deze uitgebreide tak van het aquarium houden. De zeewaterhobby wordt nog steeds bekeken als ''duur'' en ''moeilijk''. Ikzelf ben van mening dat het in deze moderne tijden zeker ook anders kan.


Zeewater expertise en ondersteuning.

Sinds kort is Kevin actief bij Aqualife. Kevin gaat onze expertise uitbreiden op gebied van zeeaquaria. Hij staat je graag te woord voor het begeleiden, inrichten en uitwerken van uw droomaquarium. Maar ook voor de: inrichting van het aquarium, plaatsen/leveren van koralen en vissen, opvolging van de geleverde systemen en installaties van uw aquarium thuis. Ook voor het onderhoud op maandbasis kunnen wij u als hobbyist of bedrijf hiermee assisteren.


Wij zijn verheugd om dit met jullie mee te delen. Op deze manier versterken wij ons team met nog meer expertise en kunnen wij de klant nog beter van dienst zijn op gebied van zeewater aquaria.

Wat begon als een leuke "beursbabbel" is uitgerold tot een samenwerking waar we als firma van kunnen dromen! Voor Kevin klinkt het als volgt: "Wat ooit begon als een droom ga ik nu waarmaken samen met Aqualife".Durf ons gerust te contacteren betreffende zeewater gerelateerde vragen of problemen met uw aquarium, wij staat uw te dienst. Indien u graag een check-up wil van uw aquarium kunnen wij dit zeker inplannen. Doordat wij wekelijks actief zijn in heel België en Nederland zijn wij vaak niet ver van uw thuis verwijderd.


Wilt u graag een voorstel op maat wij voor u kunnen betekenen?

Of bel ons op, wij zijn alle werkdagen aanwezig tussen 8-17h op het nummer +32 11 64 79 86


Bent u op zoek naar een zeewater systeem op maat ? Doe alvast een vrijblijvende berekening via: https://aquariumconfigurator.be/ je kan op deze manier een aquarium configureren in slechts enkele minuten tijd.
Comments


bottom of page