top of page

marine-CONFORM

"We zijn er in geslaagd!"

Naast ons huidig kleurenassortiment stellen we met trots nu ook de nieuwe afwerking voor. Lees hieronder de unieke afwerking in ons vernieuwd kleurenassortiment!

marine-CONFROM is een nieuwe afwerking mogelijkheid dat enorm veel potentieel met zich meeneemt in deze mooie aquarium hobby! Aqualife biedt totaaloplossingen voor vastgestelde problemen bij houten aquarium kasten. Marine-CONFORM is een strakke afwerking die momenteel uniek is in de aquarium branche en de 'interieur wereld.

"In een aquariummeubel waarin de filter zich bevindt (sump of bioloog) is het kenmerkend dat men daar veel vocht terug vindt. Echter is een ventilator daarvoor niet de oplossing aangezien deze toestellen daarvoor niet voor zijn gemaakt, bij Aqualife pakken we de jarenlange problematiek met beide handen aan"

Bij Aqualife worden we elke dag op de proef gesteld om duurzame meubels te bouwen met een lange levensduur. Water, condens en warmte zijn meestal de boosdoeners bij aquarium meubels. Dankzij innovatieve ideeën bieden we bij Aqualife voor alles een oplossing.

We zijn er in geslaagd om een plaatmateriaal op de markt te brengen dat niet alleen voor aquariummeubels geschikt is maar ook voor andere doeleinden!

Wat is marine-CONFORM?

- De titel spreekt boekdelen. Bij Aqualife zijn we er in geslaagd een plaatmateriaal van 20 mm te ontwikkelen dat volledig zeewater bestendig is (ook zoetwater). De kern van het plaatmateriaal is een geextrudeerde schuimplaat van 18 mm dat water afstotend is, vervolgens wordt deze gemelamineerd met een duurzame laminaten van 1 mm.

Het plaatmateriaal maakt het mogelijk om de kopse kanten mooi af te plakken met de kantenlijmer.

Wat zijn de voordelen van marine-CONFORM?

- Water bestendig

- Enorm kwalitatief en duurzaam

- Licht gewicht (50% lichter dan een vezelplaat)

- Makkelijk te bewerken (zagen, afplakken, CNC-bewerkingen)

- Modern strakke afwerking

- Goedkoper dan formica, dibond of lacobel!

- Heel sterk

Wat zijn de nadelen van marine-CONFORM?

- Duurder dan de vezelplaten

- Momenteel enkel zwart & wit verkrijgbaar

Waarvoor kan dit plaatmateriaal nog gebruikt worden?

- Aquarium meubels

- Badkamers

- kortom, ideaal in vochtige ruimtes!

Ter informatie

 

Binnenkort zullen ook de houtstructuren het assortiment ook versterken!

bottom of page