MACHINEPARK & SHOWROOM

Wat Aqualife de dag van vandaag onderscheidt, met collega/concurenten, is dat wij alle bewerkingen zelf in handen nemen waardoor we onze prijs/kwaliteit verhouding perfect op elkaar weten af te stemmen.

Een van de sterke punten van Aqualife dat inmiddels aan 10 mensen werk verschaft, is het leveren van maatwerk, waarbij ook buitenmaten tot de mogelijkheden behoren. Dankzij vakmanschap van de medewerkers worden aquaria en meubels perfect op maat gemaakt, zowel in glas, hout als staal. Ook de kleur en bijkomende specificaties worden in samenspraak met de koper bepaald. Op die manier kan het aquariummeubel perfect in de bestaande klassieke, moderne of designwoonkamer worden gëintegreerd.

Aqualife beschikt over een eigen logistiek en heeft wekelijks leveringen in eigen land, Duitsland, Nederland, Frankrijk.

MEER FOTO'S EN VIDEO'S MACHINEPARK & SHOWROOM BINNENKORT ONLINE!

AQUALIFE N.V.

 

We zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het bouwen van Exclusieve en duurzame maatwerk aquaria, meubels en filtersystemen.  Al onze troeven kan u hier terugvinden. Wist u dat we nu ook over een online prijs configuratie beschikken zodat u zelf de prijs kan berekenen? We willen je zeker eens uitnodigen in onze showroom om alle wensen te bespreken! U bent op afspraak van harte welkom. Bekijk alvast onze nieuwe bedrijfsfilm. Opgelet: in onze winkel verkopen we geen levende have. 

Openingsuren:

 

MAANDAG: 08.00h - 17.00h

DINSDAG: 08.00h - 17.00h

WOENSDAG: 08.00h - 17.00h

DONDERDAG: 08.00h - 17.00h

VRIJDAG: 08.00h - 16.00h

ZATERDAG: ENKEL OP AFSPRAAK

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

EUROPALAAN 9 

3900 OVERPELT

BELGIUM

Tel. 011/64.79.86

Fax. 011/66.38.15

E-MAIL: raf@aqualife-aquarium.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon