PROJECT FALCON (DISCUS)

Hierbij weer een mooie realisatie van Aqualife bij een reclamebureau te Antwerpen. Betreft een gigantisch discus aquarium van 7 meter.

Door de lengte wordt aquarium gebruikt als scheidingswand tussen verschillende vergader ruimtes.

Het aquarium is voorzien van een overloop dat is aangesloten op het biologisch filtersysteem waarin verschillende filter compartimenten in geplaatst zijn (voorfilter, mechanische filter en bacteriën vakken). De vissen en planten worden mooi uitgelicht door LED verlichting met Sun-up, Sun-down simulatie.

Door kraakheldere water vereisten waarin discusvissen in hun natuurgetrouwe omgeving zwemmen. Hebben we de wens van de vissen en de klant ook kunnen vervullen met een automatisch waterverversing systeem en een afvoer systeem.

De totale afmeting van het aquarium is 700 x 40 x 250 cm.

Het geheel is tot tegen het plafond afgewerkt. Hieronder vindt je foto's van de opbouw en oplevering.

Het afwerkingsmateriaal is lacobel en is voorzien van afneembare panelen.

AQUALIFE N.V.

 

We zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het bouwen van Exclusieve en duurzame maatwerk aquaria, meubels en filtersystemen.  Al onze troeven kan u hier terugvinden. Wist u dat we nu ook over een online prijs configuratie beschikken zodat u zelf de prijs kan berekenen? We willen je zeker eens uitnodigen in onze showroom om alle wensen te bespreken! U bent op afspraak van harte welkom. Bekijk alvast onze nieuwe bedrijfsfilm. Opgelet: in onze winkel verkopen we geen levende have. 

Zomer vakantie

Ons jaarlijks verlof begint op 13/07 en we vangen terug aan op 3/08. De webshop orders blijven doorlopen maar kunnen enkele dagen vertraging hebben. Telefonisch zijn we niet bereikbaar maar wel via e-mail. Klik hier voor contact.

Openingsuren:

 

MAANDAG: 08.00h - 17.00h

DINSDAG: 08.00h - 17.00h

WOENSDAG: 08.00h - 17.00h

DONDERDAG: 08.00h - 17.00h

VRIJDAG: 08.00h - 16.00h

ZATERDAG: ENKEL OP AFSPRAAK

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

EUROPALAAN 9 

3900 OVERPELT

BELGIUM

Tel. 011/64.79.86

Fax. 011/66.38.15

E-MAIL: raf@aqualife-aquarium.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon