Help

Mij!

Wat zijn de leveringstermijnen?

Wij kunnen bijna al onze aquarium producten binnen de 24 uur thuis leveren mits op voorraad als deze voor 19.00h zijn besteld, deze regel geldt binnen België. Aquariums boven 80 cm wordt er een leveringstermijn van 3 TOT 5 dagen opgelegd, aquariums die op maat worden gemaakt 4 weken.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

In onze OnlineShop bieden wij de keus aan om met Visa,paypal en mastercard te betalen.

 

PayPal is een van de betrouwbaarste betaal mogelijkheid ter wereld, u dient hier een account voor aan te maken in enkele makkelijke stappen. Hieronder vindt u de website van PayPal:

 

PAYPAL WEBSITE (klik op deze link)

Wat als ik het product niet vindt wat ik zoek/wil?

Natuurlijk wenst Crazyfishcorner alle producten aan te bieden die er op de markt te verkrijgen zijn, als dit niet zo het geval is kan u er voor zorgen dat de producten die nog niet in onze webshop plaatsvinden er wel binnenkort in komen.

 

Samen met ons verkoopteam zoeken wij dan naar een oplossing om dat product in onze verkoop te leggen. Hierbij bent u ook van groot belang!

Welke producten eisen mijn aquarium?

Een mooi gezond aquarium eist natuurlijk ook enkele zaken op. Om uw aquarium mooi,netjes en helder  te houden bieden wij interne filters(in de aquarium) aan maar ook externe filters(buiten het aquarium) deze filters zorgen ervoor dat alle vuile stoffen worden opgezogen en zich vast hechten in het filtermateriaal (vb. filterwatten, bioballen, enzv...) 

 

De verlichting speelt natuurlijk ook een zéér belangrijke rol, wij bieden LED verlichting aan maar ook de TL verlichting, doordat u verlichting in uw aquarium plaatst voorkomt u algengroei en ziektes in uw aquarium.

 

De verwarming is ook vereist in een aquarium, er is natuurlijk wel een verschil tussen temperaturen in een zeewater aquarium en een zoetwater aquarium. Wij bieden verwarmers aan van 10 watt tot 300 watt (1watt/liter).

 

 

Hoe worden mijn aangekochte producten verpakt?

Natuurlijk staan wij ook garant voor de juiste inpak methoden, u hoeft geen angst te hebben voor zendingen die niet goed aankomen.In ons magazijn hebben wij de juiste verpakkingen voor elk formaat van artikel om uw aangekochte artikelen veilig thuis te leveren.

AQUALIFE N.V.

 

We zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het bouwen van Exclusieve en duurzame maatwerk aquaria, meubels en filtersystemen.  Al onze troeven kan u hier terugvinden. Wist u dat we nu ook over een online prijs configuratie beschikken zodat u zelf de prijs kan berekenen? We willen je zeker eens uitnodigen in onze showroom om alle wensen te bespreken! U bent op afspraak van harte welkom. Bekijk alvast onze nieuwe bedrijfsfilm. Opgelet: in onze winkel verkopen we geen levende have. 

Zomer vakantie

Ons jaarlijks verlof begint op 13/07 en we vangen terug aan op 3/08. De webshop orders blijven doorlopen maar kunnen enkele dagen vertraging hebben. Telefonisch zijn we niet bereikbaar maar wel via e-mail. Klik hier voor contact.

Openingsuren:

 

MAANDAG: 08.00h - 17.00h

DINSDAG: 08.00h - 17.00h

WOENSDAG: 08.00h - 17.00h

DONDERDAG: 08.00h - 17.00h

VRIJDAG: 08.00h - 16.00h

ZATERDAG: ENKEL OP AFSPRAAK

Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

EUROPALAAN 9 

3900 OVERPELT

BELGIUM

Tel. 011/64.79.86

Fax. 011/66.38.15

E-MAIL: raf@aqualife-aquarium.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon