AMPHICULLA

|  PLUG & PLAY ZEEWATER SYSTEMEN

KOM UW AMPHICULLA VRIJBLIJVEND SAMENSTELLEN IN ONZE SHOWROOM!

SERIE-2020 AQUALIFE.png

DESIGN, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Ontdek de nieuwe zeewater systemen van Aqualife met een ruim assortiment aan mogelijkheden . Alle types zijn geschikt voor de starter of ervaren hobbyist. Ontdek de meest innovatieve en onderhoudsvriendelijke systemen die op de markt te verkrijgen zijn. Wij stellen u de ‘Amphiculla’ voor.

 

Plug & play leverbaar of liever zelf met eigen techniek samenstellen? Geen probleem. Oog voor hedendaags design gecombineerd met duurzaam en degelijk afwerkingsmateriaal.

Amphiculla basiskenmerken:

 • Strak en duurzaam design

 • Aquarium vervaardigd in ULTRA clear dik glas (extra helder)

 • Overloop hoogglans afgewerkt (2 x afvoer en 1 x toevoer leiding) + voorzien bodemafzuiging

 • Alle glasranden machinaal hoogglans geslepen

 • Zéér fraaie verlijming en afwerking van de silicone

 • Meubel alreeds gemonteerd en vervaardigd uit waterbestendige kunstofplaten (MarineConform)

 • Scharnieren in RVS materiaal 304

 • Sump met veel ruimte voor filter technieken, voorzien van voorfilter en refugium.

 • Groot volume van bijvulsysteem (20 tot 40 liter) aangesloten met betrouwbare vlotter in de sump, voor de verdamping op peil te houden.

 • Elektra ruimte bij alle modellen (vanaf de Amphiculla 350 een afgescheiden ruimte)

 • Inclusief alle PVC onderdelen (tankdoorvoeren, kogelkraan,…) alles alreeds gelijmd

De Amphiculla is verkrijgbaar in 7 verschillende modellen, hieronder komt u er alles over te weten.

Ga naar alle modellen >>>

HET SYSTEEM

350 MET LICHT.png
BOEK_edited.jpg
1.png

MATERIAAL INFORMATIE

Marine CONFORM—Waterproof

Voor de alreeds gemonteerde meubel gebruiken we oerdegelijke water bestendige kunstofplaten. Deze worden met een speciale pers gelamineeerd tot meubelpanelen. De dikte van de plaat is 20 mm. Het meubel is ook voorzien van regelbare poten. Deze panelen zijn waterdicht en heel sterk!

Extra helder glas

De voorkant en zijkanten zijn uitgevoerd in ULTRA-CLEAR glas. Dit soort glas heeft een heel hoge transparantie in vergelijking met het standaard float glas, zo bekomt u een nog betere onderwater ervaring.

Innovatief filtersysteem

Wij streven naar onderhoudsvriendelijke filtersystemen. Hierbij integreren we de handmatige fleece filter methode, automatisch osmose (groot volume) bijvulsysteem en mogelijk refugium. Elektra ruimte of een opberg gedeelte bij de grotere modellen. Ook is er rekening gehouden met veel ruimte voor de afschuimer en plaats voor poreus filtermateriaal.

2.png

Compacte overloop met bodemafzuiging

Een overloop is belangrijk om het water naar het filtersysteem te leiden en ook weer terug in het aquarium te pompen. Daarbij hebben we een compacte overloop ontworpen in hoogglans acrylaat en voorzien van een ingenieus bodemafzuigsysteem inclusief afdekplaat zodat vissen er niet in kunnen.

Made in Belgium with LOVE & PASSION

Bij Aqualife streven we naar duurzaamheid, kwaliteit en betaalbare prijzen.  Alle materialen en systemen worden in eigen fabriek gebouwd door onze vakmensen. Kies daarom voor puur vakmanschap met 3 jaar garantie op het geheel.

Transport

Wij leveren in heel Europa... Aquaria zijn kwetsbare objecten, met de juiste know-how is het plaatsen geen enkel probleem. Wij bieden ook een plaatsing service aan.

Alle modellen

AMPHICULLA LINE.png