top of page

Instructie en plaatsing: LANCIA LED VERLICHTING + INSTELLINGEN

Ontdek alle mogelijkheden van de nieuwe Zetlight Lancia IP 67 WIFI bestuurbare LED verlichting.

Wij beschikken over de zoet- en zeewater LED verlichting van Zetlight (bestuurbaar met de HORIZON AQUA applicatie die u in de APP store kan vinden, iOs en Android).



Horizon Instruction
.pdf
Download PDF • 21.68MB

LanciaII Series
.pdf
Download PDF • 38.29MB

Aandachtpunten en montage van de armaturen in een 'gesloten' lichtkap (download hieronder): plaats de lampen in de lichtkap en zorg dat de LED rondom passieve ventilatie heeft. Vermijdt ook dat de lampen continu aan het water worden blootgesteld, dit zorg voor een veel langere levensduur. Leg de balken niet direct op de glazen trekstrippen (de warmte kan niet weg en vaak zijn deze strippen nat, de leds zullen verbranden en rijen vallen uit) , gebruik de meegeleverd beugels om deze links en rechts te laten ondersteunen, vraag advies bij Aqualife. Bij garantiegevallen merken we dat dit boosdoeners zijn en dit wordt niet onder garantie erkend door Zetlight, de lampen zijn IP 67 gekeurd. Continu gebruis van luchtpompen en in contact met water druppels is niet goed voor de levensduur.


LED ZETLIGHT MONTAGE EN AANDACHTSPUNTEN
.pdf
Download PDF • 635KB


Instellingen voor de scenes: in de applicatie kan u bovenaan 5 tijd scenes vinden die u apart kan instellen. 1) Ochtend 2) Voormiddag 3) Middag 4) Avond 5) Nacht. Belangrijk is dat vissen en planten minstens 8 uur per dag licht krijgen om de fotosynthese na te bootsen en zodat vissen zich kunnen oriënteren aan de tijdsduur van de dag.


Meestal stellen we het maximum lichtpatroon in van +/- 11-20h, de verlichting heeft een opbouwende en afbouwende werking. Alles wat u voor en na de scenes doet bepaald u zelf (zon opbouw, zon afbouw,...). Ook zitten er diverse opties op zoals bewolking effect, bliksem etc...


Wij geven u een voorbeeld van diverse biotopen die u kan simuleren met de verlichting. Dit is slechts ter illustratie en in werkelijkheid kan u de kleuren toch instellen hoe u zelf graag persoonlijk wenst. Maar de opzet kan u hieronder terugvinden:



De opbouw en afbouw instellen. Hieronder kan u een voorbeeld vinden hoe je de scenes mooi in elkaar kan laten vloeien. Dit is enkel ter illustratie en u kan deze zelf naar eigen goesting instellen.



Resetten van de lamp

Als de LED eenmaal gekoppeld is met uw thuis wifi netwerk dan gaat u de wifi van de lamp niet meer kunnen vinden in uw wifi lijst. Als u problemen heeft met connectie kan u de lamp ontkoppelen van het WIFI thuis netwerk door de controller in te drukken in de handpalm.

Hieronder een video hoe we dat doen, de lamp gaat dan even uit en begint dan te flikkeren. Vanaf dan kan u de wifi van de lamp terugvinden in uw wifi lijst.



bottom of page